Şebinkarahisar Türk Telekom Çok Programlı Anadolu Lisesi

Vizyon: Şebinkarahisar Türk Telekom Çok Programlı Lisesi olarak;Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda Türk Milli Eğitim Sisteminin çağdaş Gelişmesinde etkili olan ,bilim çağının Gerektirdiği bilgi beceri ve davranış özelliklerini Gösteren yansımalar yapan, çevresi ile birlikte Ülkemizin kalkınmasında etkili insan gücünü Üreten bir merkez olmaktır.

Misyon: Şebinkarahisar İlçesinde;Milli Eğitim Sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda, milli birlik ve bütünlük içinde,Çevresi ile birlikte ülkemizin ekonomik,sosyal ve Kültürel kalkınmasında nitelikli insan gücü Katkısını yapan,eğitim ve öğretim sürecine Yön veren,bağlı kurumların ve çalışanların Etkinlik ve verimliliklerini- çalışan ve hizmet Alanların memnuniyetlerinin artırılması ve Geliştirilmesini sağlamaktır.

Başarılar:

Taban-Tavan Puan Bilgileri: 9 AMP 186, 9 Anadolu 360
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sebincpl.meb.k12.tr

Adres - BÜLBÜL MAH. GİRESUN CAD. ŞEBINKARAHISAR ANADOLU LISESI BLOK NO: 61 ŞEBİNKARAHİSAR / GİRESUN

Öğretim Şekli :TAM GÜN TAM YIL

Yerleşim Yeri - Bülbül Mah. Giresun Cad. No:1-A 28400 Şebinkarahisar / GİRESUN

Ulaşım İl Merkezinden Minibüs, İlçe Merkezinden Minibüs, Dolmuş ve Taksi

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine 119 km, ilçe merkezine 1 km uzaklıktadır.